CrenovaGruppen

crenovagruppen old crenovagruppen proj

Bakgrund:

Crenovagruppen, ett lokalt företag inom städtjänster och fastighetsservice, strävar efter att ständigt förbättra sin service och effektivitet. Med en bred portfölj av tjänster från hemstädning till branschanpassade lösningar, stod Crenovagruppen inför utmaningen att presentera sitt omfattande erbjudande på ett överskådligt och tillgängligt sätt. För att möta detta behov inledde vi ett projekt för att utveckla en modern och användarvänlig webbplats som effektivt kommunicerar företagets tjänster och värderingar.

startsida crenovagruppen

Uppdrag:

Projektets primära mål var att skapa en ny webbplats för Crenovagruppen som inte bara förbättrar användarupplevelsen genom lättare navigering utan också på ett effektivt sätt framhäver de olika städtjänsterna och fastighetsservicen de erbjuder. Webbsidan skulle vara intuitiv för både nuvarande och potentiella kunder, samt reflektera Crenovas engagemang för kvalitet och miljöhänsyn.

kontorsstadning crenovagruppen

Process:

I samråd med Crenovagruppen identifierade vi de viktigaste användarbehoven och prioriterade funktioner som skulle stödja företagets affärsmål. Designen fokuserade på en ren och modern estetik som förstärker Crenovas varumärkesidentitet. Ett särskilt fokus lades på att utveckla en smidig användarresa, från informationssökning om specifika tjänster till kontaktpunkt för serviceförfrågan.

Resultat:

Den nya webbplatsen lanserades med framgång, och den har mottagits positivt av både Crenovagruppens team och deras kunder. Webbplatsens struktur och design har gjort det enklare för besökare att navigera och hitta information om Crenovas tjänster. Funktioner som tydligt presenterar de olika tjänsterna, bidrar till en förbättrad användarupplevelse. Dessutom stärker webbplatsens fokus på Crenovas engagemang för kvalitet och miljö dess varumärkesposition som en ansvarstagande och hållbar partner.

Framåtblick:

Projektet med Crenovagruppen är ett exempel på hur digital transformation kan användas för att förbättra och effektivisera kommunikationen av sina tjänster. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete med Crenovagruppen för att ytterligare förbättra och anpassa deras digitala närvaro.

Lanserad
Q1 2024
Plattform
Wordpress
Omfattning
Medel

Relaterade projekt