Modulbyggen

Modulbyggen är ett företag med lång erfarenhet av prefabricerade bygglösningar. Grundat på 1940-talet har de specialiserat sig på att leverera kundanpassade modulhus, garage och väggelement. Med sin expertis inom prefabricering kan Modulbyggen erbjuda ett brett utbud av effektiva byggprodukter och lösningar.

Uppdraget

Modulbyggen vände sig till oss för att skapa en ny modern webbplats som skulle spegla deras expertis inom prefabricerade bygglösningar. Den gamla webbplatsen var otidsenlig och svår att hitta information på. Målet var att tydligare presentera Modulbyggens tjänsteutbud och göra det enkelt för potentiella kunder att navigera. Modulbyggen ville ha en responsiv sajt med ren design som representerar deras pålitliga varumärke.

Resultatet

Resultatet blev en helt ny webbplats på WordPress som uppfyllde Modulbyggens önskemål om en modern och användarvänlig sajt. Den nya designen har ett stilrent formspråk med tydlig navigering som guidar besökaren till rätt information. Tekniskt sett har vi levererat en snabb webbsida med responsiv design och SEO-optimering. Modulbyggen är mycket nöjda med resultatet och det smidiga samarbetet där vi höll tidplanen. Den nya webbplatsen stärker deras varumärke online.

Lanserad
Q2
Plattform
Wordpress
Omfattning
Medel

Relaterade projekt

Vibostugan

Vibostugan tillverkar och säljer högkvalitativa friggebodar, attefallshus och förråd med svenskt virke som byggsatser.

 

Four Office

Four Office ville migrera sin webbplats från Umbraco till WordPress. Målet var att få en mer användarvänlig plattform som de själva smidigt kan uppdatera när de vill.