Gadden Living

Gadden Living erbjuder moderna kontorslokaler och bostäder i Gislaved. På deras kontorshotell kan företag hyra kontor med alla bekvämligheter för att komma igång direkt. Lokalerna är nya och fräscha med genomtänkta ytor för effektivt arbete. Gadden Living strävar efter att skapa trivsamma boendemiljöer för sina hyresgäster, med fokus på kvalitet och hållbarhet. De vill att hyresgästerna ska trivas och bo kvar länge.

Uppdraget

Att förnya Gadden Livings webbplats med en modern och inbjudande design samt en tydligare presentation av kontorshotellet och fastigheterna överlag. Målet var att skapa allt med en mjukare färgskala för att spegla trivsel och kvalitet.

Gaddenliving startsida

Resultatet

Vi levererade en helt ny webbplatsdesign som uppfyller Gadden Livings önskemål. Den nya sajten har en modern stil med mjuka färger som signalerar trivsel. Kontorshotellet och fastigheter presenteras på ett tilltalande sätt med proffsiga bilder. Navigationen är tydlig och användarvänlig så besökare hittar information om bostäder och lokaler. Tekniskt har vi implementerat sökmotoroptimering och snabbare laddningstider. Gadden Living är mycket nöjda med den förnyade webbplatsen som stärker deras varumärke.

Gadden Living prestanda

 

Gaddenliving kontor

Gaddenliving meny

Lanserad
Q4 2023
Plattform
Wordpress
Omfattning
Medel

Relaterade projekt