Vibostugan

Vibostugan är ett företag med lång erfarenhet av att tillverka och sälja friggebodar, attefallshus och förråd av hög kvalitet. Med huvudkontor i Ambjörnarp erbjuder de ett brett utbud av olika stugmodeller för dig som vill skapa mer utrymme eller gästboende på tomten. Vibostugan lägger stor vikt vid miljöhänsyn och använder endast virke från svenska, hållbara skogar. Deras stugor levereras som byggsatser för enkel montering. Vibostugan vill göra det enkelt och prisvärt för kunder att bygga stuga själva och få mer plats för livet.

Uppdraget

Att utveckla och optimera Vibostugans då föråldrade e-handel för att förbättra konverteringsgraden och göra det enklare för kunder att välja tillval på stugorna. Målet var att skapa en smidigare köpupplevelse och flöde för att öka antalet beställningar.

Resultatet

Vi levererade en helt ny e-handelslösning med tydligare produktpresentationer och tillvalsflöden. Kunden kan nu enkelt välja bland olika tillbehör, tak och isolering direkt på produktsidan utan att behöva lämna sidan. Betalningsflödet är optimerat för att minimera antalet steg. Genom A/B-testning har vi kontinuerligt förbättrat användarupplevelsen  för vibostugan.se.

Lanserad
Q2
Plattform
Wordpress
Omfattning
Stor

Relaterade projekt

Gadden Living

Gadden Living erbjuder moderna kontorslokaler och bostäder i Gislaved.

Four Office

Four Office ville migrera sin webbplats från Umbraco till WordPress. Målet var att få en mer användarvänlig plattform som de själva smidigt kan uppdatera när de vill.