Four Office

1973 började Four Office jaga en dröm: Det perfekt fungerande kontoret. Målet för varje uppdrag var ett skräddarsytt kontor med sömlöst arbetsflöde mellan avstamp och avslut för lyckade affärer. 50 år senare står det målet kvar, och de fortsätter att förnya sig i takt med att teknik och trender förändras. Four Office är vårt huvudbolag så det var extra roligt att ta sig an detta uppdrag.

Uppdraget

Ganska fort efter att vi startat upp Four Office Webb stod det klart att Four Office ville migrera sin webbplats från Umbraco till WordPress. Målet var att få en mer användarvänlig plattform som de själva smidigt kan uppdatera när de vill. Samtidigt ville de behålla samma design och känsla som tidigare.

RESULTATET

Vi migrerade innehållet på deras webbplats och återskapade designen i WordPress. Inga funktioner eller sidor togs bort under övergången. Four Office har nu en webbplats som är enklare för dem att själva redigera och uppdatera vid behov. Målet om ökad användarvänlighet för kunden uppnåddes och projektet blev lyckat för båda parter.

Lanserad
Q4 2023
Plattform
Wordpress
Omfattning
Medel

Relaterade projekt