Annonsera i Google och få snabba resultat

Sökmotormarknadsföring (SEM) handlar inte bara om att visa annonser, det handlar om att nå din publik när de aktivt söker vilket leder till ökad trafik och försäljning.

Sökmotormarknadsföring, Sökmotormarknadsföring (SEM)

Sökmotormarknadsföring (SEM)

Med effektiv annonsering i Google Ads, är ditt företag alltid i fokus när beslut fattas

I en värld där internet är ett överflöd av information och alternativ, blir det alltmer avgörande att vara synlig precis när din potentiella kund är på väg att göra ett val. Four Office Webb, som är en SEM-byrå i Värnamo, är här för att säkerställa att ditt företag inte bara blir hittat, men också valt.

SEM, eller Sökmotormarknadsföring, handlar om att placera ditt företag direkt framför ögonen på dina potentiella kunder när de aktivt söker efter det du erbjuder. Medan SEO fokuserar på lite mer långsam organisk tillväxt över tid, ger SEM dig omedelbar synlighet och snabba resultat.

Vårt arbete med Google Ads är uppdelat i distinkta, men sammanlänkade faser som du kan läsa mer om längre ner. 

0 %
av användare klickar på de första fem resultaten på Google.
0 %
av alla köp beslut inkluderar Google någonstans under köpprocessen

Investera Smart och Väx Snabbare med Google Ads

Omedelbar Synlighet

Genom Google Ads kan du snabbt nå toppositioner på Google och omedelbart få synlighet hos potentiella kunder. Detta accelererar processen att få fler leads och öka din försäljning.

Kostnadseffektiv

En stor fördel med Google Ads är dess kostnadseffektivitet. Du betalar endast för de klick som din annons genererar, vilket säkerställer att din marknadsföringsbudget används på ett mycket effektivt sätt.

full kontroll

Med Google Ads har du full kontroll över din annonsering. Du bestämmer själv din budget, vilka sökord du vill bida på och hur dina annonser ska utformas. 

Riktad Exponering

Anpassa din annonsering efter din målgrupps intressen, geografi och andra faktorer. Nå ut till de personer som är mest relevanta för ditt företag.

Trafikkvalite

Fas 1

Vi startar med att säkerställa att trafiken till er webbplats kommer från personer som är genuint intresserade av era produkter eller tjänster och som befinner sig på platser där ni faktiskt kan göra affärer.

Konvertering

Fas 2

Med rätt trafik på plats vänder vi blicken mot att förvandla dessa besökare till kunder. Detta innebär att vi justerar både dina annonser och de sidor de hamnar på efter att ha klickat på en annons, för att få så många som möjligt att gå från intresse till handling.

Optimera

Fas 3

Vi tittar på vilka annonser som fungerar bäst och gör dem ännu bättre. Det kan handla om att fokusera mer på vissa ord, ta bort söktermer vi inte vill synas på, bestämma den mest gynnsamma tiden för att visa annonsen. Vidare granskar vi prestanda över olika enheter och geografiska platser för att säkerställa bästa möjliga resultat. Målet är att få ut så mycket som möjligt av varje annons.

Skala upp

Steg 4

När vi har en robust och fungerande strategi är det dags att expanderar. Vi förstärker och utökar dina bästa kampanjer, antingen genom en högre budget eller nya sökord vilket hjälper ditt företag att nå en större publik och växa ännu mer.

Sökmotormarknadsföring, Sökmotormarknadsföring (SEM)

Sökmotoroptimering

Öka din ranking på Google och ta ditt företag till toppen av sökresultaten.

Sökmotormarknadsföring, Sökmotormarknadsföring (SEM)

Marknadsföring

Nå ut till din målgrupp, rätt person i rätt ögonblick. Annonsering som ger riktig avkastning.

Sökmotormarknadsföring, Sökmotormarknadsföring (SEM)

Hemsidor

Stärk ditt varumärke med en hemsida som visar vem du är.
Sökmotormarknadsföring, Sökmotormarknadsföring (SEM)

Drift & Underhåll

Stabilitet och snabbhet när det räknas som mest. Vi ser till att din webbplats kan köras smidigt dygnet runt.